Sälja bostad

När du ska sälja din bostad kan vi på Mäklare Tyresö hjälpa dig med att få huset eller lägenheten värderad och därefter såld till ett bra pris. Vi arbetar bland annat med att sälja bostäder främst på Tyresö och i Haninge, men även i övriga Stockholm. Att köpa och sälja bostad är en av livets största affärer och det är viktigt att du känner dig trygg med ditt val av mäklare. Vi hjälper dig med hela processen och ställer självklart upp för frågor och annan rådgivning kring din affär.

När du ska sälja villa eller bostadsrätt erbjuder vi expertis

För oss som mäklare på Tyresö är det viktigt att poängtera att de flesta av våra medarbetare själva är uppväxta i det område där du ska sälja din bostad. Vi vet hur viktigt det är att planera försäljningsprocessen när du ska sälja lägenhet, villa eller radhus och därför lämnar vi ingenting åt slumpen. Vi tar oss an ett mindre antal förmedlingsuppdrag för att vi skall kunna lägga ner den tid som krävs för att du som kund skall bli nöjd samt för att åstadkomma ett bra försäljningspris.

Vi hjälper dig som ska sälja bostad på Tyresö

Det är en lång process att sälja lägenhet, hus eller radhus och därför hjälper vi dig under hela processen genom att erbjuda:

  • Kostnadsfri värdering och hjälp med marknadsföring
  • Rådgivning samt att vi tar över ansvaret för visning och budgivning
  • Kunskap kring området din fastighet finns i
  • Skräddarsydd försäljningsprocess enligt din bostad och önskemål

Vi erbjuder ett bra mäklararvode

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd vid avslutad affär och därför gör vi vårt yttersta för att optimera försäljningspriset. Vi erbjuder en kostnadsfri bostadsvärdering till dig som ska sälja bostad på Tyresö för att du ska få en bild av förväntat pris på din fastighet. Ända sedan starten har vår grundidé varit att erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst till ett lägre mäklararvode jämfört med våra konkurrenter. Vi kan erbjuda en bred kompetens, god lokalkännedom och lång erfarenhet i branschen när du ska sälja bostaden.