TryggtHem

När du skall sälja en bostad rekommenderar vi på Mäklare Tyresö dig alltid att teckna en försäkring mot dolda fel. En sådan försäkring ger både dig som säljer en fastighet och de som köper den en trygghet. Om du inte har en försäkring kan du bli betalningsskyldig om de nya bostadsägarna upptäcker ett fel, såsom exempelvis skadedjur eller mögel. Det kan snabbt bli en dyr historia och därför erbjuder vi dig att teckna försäkringen TryggtHem genom oss.

Att sälja bostad med en försäkring mot dolda fel

Om du vill sälja din bostad på Tyresö till ett bra pris och undvika risken för att problem uppstår i framtiden är TryggtHem ett bra val. I denna försäkring mot dolda fel ingår en förbesiktning och en ansvarsförsäkring på tio år. Genom försäkringen täcks stora delar av det ekonomiska ansvar du har efter en försäljning. Även kostnader som uppstår vid juridiska tvister i samband med dolda fel omfattas av TryggtHem. Även fast det inte hör till vanligheterna att hitta dolda fel i en fastighet är det tryggt för dig som säljare att ha ett skydd.

TryggtHem på Tyresö – försäkring mot dolda fel

När du väljer att teckna en försäkring mot dolda fel i samband med att du säljer din bostad på Tyresö får du:

  • En grundlig förbesiktning som dokumenteras
  • Ett ekonomiskt skydd om dolda fel skulle upptäckas
  • En lättare försäljningsprocess eftersom köpare uppskattar dylika försäkringar

Vi hjälper dig med försäkring mot dolda fel

Som mäklare vill vi att du som skall sälja bostad på Tyresö skall uppleva trygghet och det är orsaken till att vi erbjuder en försäkring mot dolda fel. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om TryggtHem på Tyresö, vilket pris som gäller för försäkringen samt vilka villkor den har. Att teckna en försäkring är självklart frivilligt men något vi alltid rekommenderar säljare att göra för att du inte skall stöta på otrevliga överraskningar efter att en bostadsaffär är avslutad.